0475 – 58 23 41 info@mijnfietsverkopen.nl

Werkwijze

Online je fiets verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!
Hieronder leggen wij je graag stap voor stap uit hoe je jouw fiets kan verkopen.
Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@mijnfietsverkopen.nl

Stap 1.

Je wilt graag je fiets verkopen, maar dan wel aan een betrouwbare partij en zonder te veel gedoe. Dat kan bij mijnfietsverkopen.nl! Vul het verkoopformulier in op onze website en stuur ons een aantal foto’s van je fiets mee. Op onze instructiepagina tonen wij een aantal foto’s van juist beeldmateriaal.

Stap 2.

Binnen 48 uur ontvang je van ons een passend bod via e-mail. Ons bod is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Altijd fijn!

In deze mail ontvang je van ons ook de verdere details over het aanleveren van adres en bankgegevens.

Stap 3.

Akkoord met het bod?* Dan maken wij graag een afspraak met je voor het ophalen van de fiets. Afhankelijk van de regio waar je woont wordt dit door ons persoonlijk of door ons transportbedrijf verzorgd. Liever hem persoonlijk komen inleveren in een van onze winkels? Dat kan natuurlijk ook.

Stap 4.

Na ontvangst van de fiets wordt gecontroleerd of de ingezonden informatie naar waarheid is ingevuld. Wanneer alles in orde is ontvang je direct van ons het afgesproken bedrag.*Bij het accepteren van het bod ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van mijnfietsverkopen.nl

 VERKOOP NU JE FIETS!

Is het nu tijd om je fiets te verkopen? Wacht niet langer en vul het formulier in.