Mijn fiets verkopen | Over mijnfietsverkopen.nl
Mijnfietsverkopen.nl is een initiatief van Peeters Bike Totaal. Een fietsenzaak met hart voor fietsen gevestigd in Heel en Heythuysen, Limburg.
over ons, initiatief, peeters bike totaal, fiets verkopen limburg
223
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-223,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Mijnfietsverkopen.nl is een initiatief van Peeters Bike Totaal. Een fietsenzaak met hart voor fietsen. Wij zijn ons familiebedrijf in 2000 opgestart en zijn inmiddels gegroeid naar twee vestigingen. Een in Heel en een in Heythuysen.

 

Onder onze klanten merkten wij steeds vaker dat de verkoopmarkt is veranderd en niet iedereen het meer prettig vindt om een fiets via de particuliere weg te verkopen. Kopers blijken toch geen interesse te hebben, je krijgt geen passend bod of je wilt liever geen vreemde mensen aan je voordeur. We kennen de struggles allemaal. Mijnfietsverkopen.nl biedt de uitkomst! Eenvoudig, snel én betrouwbaar je fiets verkopen vanuit je luie stoel. Het was nog nooit zo gemakkelijk!

Hoe werkt dat, mijnfietsverkopen.nl?

 

Online je fiets verkopen is gemakkelijker dan je denkt. Op onze website hebben wij een verkoopformulier geplaatst dat je voor ons invult en toestuurt. Samen met een aantal goede foto’s van je fiets beoordelen wij aan de hand van deze informatie de staat van je fiets. Werkt je slot nog? Heb je goede verlichting op je fiets? We nemen het allemaal mee in het bepalen van een passend bod. Ons bod ontvang je via mail en is vrijblijvend. Mocht je je bedenken en besluiten jouw fiets toch nog niet te verkopen? Geen probleem. Je zit bij ons nergens aan vast.

 

De fietsen die via mijnfietsverkopen.nl worden verkocht bieden wij na eventuele opknapbeurt in onze werkplek opnieuw ter verkoop aan in onze winkels

Wat is mijn fiets waard?

 

Heb jij ook een fiets in de garage staan die eigenlijk nooit gebruikt wordt? Bij mijnfietsverkopen.nl ontvang je binnen 48 uur een vrijblijvende bod voor je fiets! De waarde van je fiets bepalen we aan de hand van de leeftijd van je fiets, de technische specificaties en de staat van je fiets. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij al onze vragen al in ons digitale verkoopformulier voor je opgesteld. Je hoeft onze vragen alleen maar te beantwoorden en op verzenden te klikken!

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor het kopen van je nieuwe fiets!
Wij zien je graag in een van onze winkels waar het team van Peeters Bike Totaal voor je klaar staat om je te adviseren bij je aankoop.

Mijn fiets verkopen | logo